ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ BASSET HOUNDΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ BASSET HOUND

ΛΟΥΡΙ: Ένας ιμάντας συνδεμένος στο κολάρο σου, που σου δίνει  τη δυνατότητα να οδηγείς  τον "άνθωπο"σου ,  οπουδήποτε εσύ  θέλεις να  τον πάς.

ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΚΥΛΙΩΝ: Οποιαδήποτε, μαλακή, καθαρή επιφάνεια, όπως το λευκό κάλυμμα στο δωμάτιο ή η νέα επένδυση καναπέ στο σαλόνι.

ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑ: Είναι αυτό που κάνεις  όταν ο "άνθρωπός" σου τρώει και δεν σου δίνει ένα μεζεδάκι. Για να γίνει αυτό σωστά,(το σαλιάρισμα) θα πρέπει να κάθεσαι όσο πιο κοντά μπορείς  να τον κοιτάζεις  με ύφος λυπημένο  και… άφησε τα σάλια σου να  πέσουν στο πάτωμα, ή ακόμα καλύτερα στα πόδια του.
ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ: Ένα δοχείο  που βγάζουν οι  γείτονές  σου  έξω  μία φορά την εβδομάδα για να ελέγξουν την  ευστροφία σου. Θα πρέπει να σταθείς στα πίσω πόδια σου και να προσπαθήσεις να σπρώξεις  το καπάκι με τη μύτη σου. Αν το κάνεις σωστά θα ανταμειφτείς  με περιτυλίγματα μαργαρίνης , κόκαλα βοδινού κρέατος μισοφαγωμένα  και μουχλιασμένα κομματάκια ψωμιού.ΠΟΔΗΛΑΤΑ: Ένα δίτροχο μηχάνημα γυμναστικής, εφευρέθηκε για να ελέγχουν τα σκυλιά τον σωματικό  τους λίπος. Για να πάρεις το μέγιστο όφελος του "aerobic", θα πρέπει να κρυφτείς  πίσω από ένα θάμνο και  όταν δεις το ποδήλατο να ορμάς ξαφνικά  γαυγίζοντας δυνατά και να τρέχει ς παράλληλα με αυτό για λίγα μέτρα: Ο άνθρωπος στραβοτιμονιάζει τότε και πέφτει στα θάμνους, και συ  φεύγεις  μακριά.
ΚΩΦΩΣΗ: Αυτό είναι μια ασθένεια που επηρεάζει τα σκυλιά, όταν ο "άνθρωπός" τους τα θέλει  μέσα και αυτά θέλουν  να μείνουν έξω. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν :ανέκφραστο βλέμμα  προς τον "άνθρωπό" τους, στη συνέχεια τρέχουν  προς την αντίθετη κατεύθυνση, ή ξαπλώνουν  και κάνουν τον ψόφιο κοριό.
ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ: Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του. Οι άνθρωποι παραμένουν απίστευτα ήρεμοι κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, γι’ αυτό  είναι απαραίτητο να προειδοποιήσεις  για τον κίνδυνο  τρέμοντας ανεξέλεγκτα, λαχανιάζοντας, γουρλώνοντας  τα μάτια σου άγρια, και ακόλουθες το κάθε τους βήμα.
ΚΑΛΑΘΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ: Αυτό είναι ένα παιχνίδι σκύλου γεμάτο με χαρτιά, φακέλους και παλιά περιτυλίγματα από καραμέλες. Όταν νιώθεις  βαρετά , γύρισε  το καλάθι να σκορπιστούν τα χαρτιά σε όλο το σπίτι μέχρι να επιστρέψει  ο "άνθρωπός" σου  στο σπίτι.


ΚΑΝΑΠΕΣ: Είναι για τα σκυλιά, όπως οι χαρτοπετσέτες  για τους ανθρώπους. Μετά το φαγητό είναι ευγενικό να τρέχεις  πάνω-κάτω στο μπροστινό μέρος του καναπέ για να  σκουπιστείς  και να καθαρίσεις τα μουστάκια σου.
ΜΠΑΝΙΟ: Αυτή είναι μια  διαδικασία με την οποία οι άνθρωποι βρέχουν το δάπεδο, τους τοίχους και τους εαυτούς τους. Μπορείς να τους βοηθήσεις  αν τινάζεσαι δυνατά  όσο  πιο συχνά μπορείς.

ΧΤΥΠΗΜΑ: Ο τρόπος  για να κλέψεις  την προσοχή  των ανθρώπων  την ώρα  που απολαμβάνουν  ένα φρεσκοφτιαγμένο  φλιτζάνι  καφέ  η τσάι.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΧΗΝΑΣ: Ένα τέχνασμα που θα  χρησιμοποιηθεί ως τελευταία λύση, όταν το κανονικό  χτύπημα δεν παίρνει την προσοχή που επιθυμείς.

ΑΓΑΠΗ: Ένα συναίσθημα της έντονης στοργής , που δίνεται  ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις  την αγάπη σου, είναι να κουνάς  την ουρά σου. Αν είσαι  τυχερός,  ένα ανθρώπινο ον  θα σου  δώσει αγάπη σαν αντάλλαγμα.

Blogger Templates

e-mail
Twitter
Facebook
Youtube
google+

2 σκυλολιχουδιές:-):

RIRI είπε... [Reply]

Μαριβίλη μου , εξαιρετικό το άρθρο σου, το απόλαυσα!!!!Δώσε φιλάκια στο μωρό!!

ΜΑΡΙΒΙΛΗ Τ. είπε... [Reply]

Να'σαι καλά RIRI μου:-) Αργώ να κάνω αναρτήσεις αλλά....!!:-)
Φιλάκια και στο δικό σου μωρό!!

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι δεκτά. Εκτός...από τα ειρωνικά!Αυτά θα πηγαίνουν κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων!!!

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αν θέλετε, περάστε μέσα να μας αφήσετε τα αποτυπώματα σας..εεε..συγνώμη την υπογραφή σας ήθελα να πω :-)