Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΜΠΑΣΕ..


Ο κόσμος σύμφωνα με το κυνηγετικό Μπασσέ

Το κυνηγετικό μπασσέ δημιουργήθηκε για ν' ακολουθεί τη μυρωδιά του αγριοκούνελου ή του λαγού πάνω στο έδαφος και για ν' ακολουθεί το θήραμά του με επιμονή. Γι' αυτό το σκοπό, οι αρχικοί εκτροφείς Μπασσέ διάλεγαν ζευγάρια σκυλιών που να ταιριάζουν σε αυτό που είχαν σχεδιάσει, που και τα δυο διέθεταν μια αφοσιωμένη και εστιασμένη προσωπικότητα, μαζί με ένα γεροδεμένο, χαμηλού ύψους σώμα. Ο καλός χαρακτήρας του κυνηγετικού Μπασσέ το έκανε μια δημοφιλή ράτσα σήμερα όταν το σκυλί προορίζετε πιο πολύ για να γίνει μέλος της οικογένειας, παρά να συνοδεύει ένα κυνηγό. Τα κυνηγετικά Μπασσέ σήμερα είναι σκυλιά με ισχυρή όσφρηση , αλλά και αξιαγάπητοι σύντροφοι της ζωής μας. Θα ανακαλύψετε επίσης ότι , καθώς η σχέση με το Μπασσέ σας αναπτύσσεται, το κάθε Μπασσέ έχει τη δική του προσωπικότητα.

e-mail
Twitter
Facebook
Youtube
google+

4 σκυλολιχουδιές:-):

Ανώνυμος είπε... [Reply]

νa μου φιλησεις το σκυλουδι σου!!!ειχα χρονια σκυλακι και τα λατρετω!!!!!!!!

ΦΟΥΛΗ είπε... [Reply]

Καλώς σε βρήκα Μαριβιλη και γλυκούλη Φρέντυ. Αγαπώ τα ζώα έχω 2 γάτες ο Ασπρουλιάρης στη φωτογραφία και τη Λιλίκα Να χαίρεσαι το σκυλακο σου.Υ.Γ Είχα και ένα βελγικό λυκόσκυλο μαυρο αλλά??????και δεν ξανά παίρνω σκυλί.Πολλές καληνυχτες.

Ανώνυμος είπε... [Reply]

Χμ, πόσο διαφέρει από το μπιγκλ;

ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΥ είπε... [Reply]

Καλώς ορίσατε στην "κρυψώνα" μας!!! Στην ηλικία που είμαι, κατάλαβα ότι τελικά, μόνο οι άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα ειναι "άνθρωποι"!!!!
απο το μπίγκλ διαφέρει μόνο στο ύψος στο βάρος και σίίίγουρα στο μάκρος!!!κατά τ'άλλα είναι και τα δύο λαγωνικά "οσφρησης".
Να "έρχεστε" όποτε θέλετε να τα λέμε!!

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι δεκτά. Εκτός...από τα ειρωνικά!Αυτά θα πηγαίνουν κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων!!!

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αν θέλετε, περάστε μέσα να μας αφήσετε τα αποτυπώματα σας..εεε..συγνώμη την υπογραφή σας ήθελα να πω :-)